- 350 gr. brasna
- malo soli
- 100 gr. putera
- 1 jaje
- 6 kasika mlijeka
- 1 kasika putera
- 1 glavica luka
- 2-3 cena bijelog luka
- 1 paprika(manja)
- 100 gr. gljiva
- 100 gr. spinata
- so,vegeta,biber i malo mljevene paprike
- 1 kasika parmezana
- 1 jaje
Sve navedene sastojke za tijesto stavit u posudu i zamjesit.
Oblikovat u loptu pa zamotat u celofan ili vrecicu i stavit u frizider da stoji dok fil nebude gotov.
U tavu stavit puter da se otopi.
Oba luka isjeckat na kockice i proprzit na puteru.
Isjec papriku na kockice i dodat u tavu.
Dodat gljive sjecene na listice i spinat sitno sjeckan.
Dodat zacine pa przit dok povrce ne omeksa.
Kad je sve gotovo, sklonit sa peci, dodat parmezan, promjesat i pustit da se malo hladne.
Tijesto razvit i isjec na 9 kocki.
Na svaku kocku stavit fil i spojit coskove da dobijete trokutice.
Redat
na pouljenu tepsiju, izmutit jaje i svaki trokutic namazat.
Ako hocete mozete posut susamom, pa pecite u zagrijanoj peci na 200 C.
Kad su trokutici dobili boju sklonite ih iz peci i prekrite vlaznom krpom.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar