6. veljače 2015.

Oblande the best

Oblande the best1 Oblande the bestSastojci:
  • 500 ml mleka
  • 600 gr secera
  • 1 margarin od 250 gr


  •  200 gr cokolade izlomljene na kockice
  • 300 gr mlevenog keksa
  • 250 gr mlevenih oraha
  • 1 pakovnje oblandi
Priprema:
Da prokljuca: 500 ml mleka i 600 gr secera. Potom dodati 1 margarin, isecen na kockice, i 200 gr cokolade izlomljene na kockice. Istopiti i skloniti sa vatre.
Dodati 300 gr mlevenog keksa i 250 gr mlevenih oraha. Dobro ujednaciti i pustiti da se prohladi. Kad je fil prohladjen (treba da bude samo topao), obilno filovati oblande.
Kolac samo blago pritisnuti velikim metalnim plehom od

sporeta i pustiti da se potpuno ohladi, pa skloniti pleh. Kolac cuvati u frizederu. Rezati po zelji.

Prijatno!

Related Posts:

0 komentari :

Objavi komentar