- 300 gr secera
- 13 kasika vode
- 2 margarina
- 300 gr mlevenog keksa
- 300 gr mlevenih pecenih lesnika
- 300 gr crne i 300 gr bele cokolade
Priprema:
Secer i voda da pokljuca kratko (2-3minuta). Skloniti sa sporeta, pa dodati 1 margarin i mesati da se istopi. Dodati lesnike i keks. Masu podeliti na 3 dela i od svakog na celofanu razvuci kore jednake velicine.
-crnu cokoladu istopiti sa pola margarina
-belu cokoladu istopiti sa pola margarina
Redjati:
kora-1/3 crne
cokolade (ostaviti da se cokolada zasusi)-1/3 bele cokolade-kora-1/3 crne cokolade-…postupak ponavljati dok se utrosi materijal, ali trecu koru preliti samo crnom cokoladom, i ukrasiti belom cokoladom.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar