19. siječnja 2015.

Riblje pljeskavice

Sastojci

1 kg ribe (oslića)
veza zeleni za supu
glavica luka
so, biber
slatka aleva paprika
4 jajeta
2 čena belog luka
ulje za prženje

Priprema

1. Povrće za supu skuvajte u slanoj vodi. Kad omekša, dodajte očišćenu ribu i kuvajte sve dok riba ne omekša.
2. Ocedite vodu, meso odvojte od kostiju i zajedno s povrćem sitno iseckajte. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, biber, alevu paprika i jaja, i posolite.
3. Dobro izmešajte i oblikujte pljeskavice, a zatim ih pecite na roštilju ili propržite na vrućem ulju.

Related Posts:

  • Pet savjeta za pečenu piletinu- topiti će vam se u ustima Piletina iz pećnice s krumpirima i salatom odličan je izbor za vikend-ručak. Nažalost, ako niste vješti s pečenjem cijele ptice, konačni rezultat neće biti poželjan ni ukusan. Slijedite stoga ove savjete koji uvijek pale. … Read More
  • 8 prirodnih lijekova protiv bolova koje ćete pronaći u svojoj kuhinji Boli vas glava, zub, zglobovi, mišići? Olakšanje od svih tih boli mnogi će prvo potražiti u tabletama, ali i hrana koju svakodnevno koristimo u vlastitoj kuhinji može djelovati poput prirodnog, a time i puno zdravijeg analge… Read More
  • Čudotvoran napitak- liječi rak Ovaj liječnik bolovao je od raka pluća, a “travar” iz Kine preporučio mu je čudotvorni napitak. Uzimao ga je puna tri mjeseca. Ozdravio je. Ovaj čudotvorni napitak spriječit će rast stanica raka u vašem tijelu, ali i spr… Read More
  • Brze irske pogačice Većinu sastojaka imate doma, jedino što preostaje je da napravite irske pogačice i uživate. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci: • 450 g mekog brašna (može i neko drugo brašno)… Read More
  • Švicarski flammkuchen Jednostavno jelo koje neodoljivo podsjeća na tradicionalni specijalitet susjedne Italije. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci: • 500 g tijesta za pizzu • 250 g slanine • 2 mala… Read More

0 komentari :

Objavi komentar