1 kg ribe (oslića) veza zeleni za supu glavica luka so, biber slatka aleva paprika 4 jajeta 2 čena belog luka ulje za prženje
Priprema
1. Povrće za supu skuvajte u slanoj vodi. Kad omekša, dodajte očišćenu ribu i kuvajte sve dok riba ne omekša. 2. Ocedite vodu, meso odvojte od kostiju i zajedno s povrćem sitno
iseckajte. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, biber, alevu paprika i
jaja, i posolite. 3. Dobro izmešajte i oblikujte pljeskavice, a zatim ih pecite na roštilju ili propržite na vrućem ulju.
Pet savjeta za pečenu piletinu- topiti će vam se u ustima
Piletina iz pećnice s krumpirima i salatom odličan je izbor za vikend-ručak. Nažalost, ako niste vješti s pečenjem cijele ptice, konačni rezultat neće biti poželjan ni ukusan. Slijedite stoga ove savjete koji uvijek pale.
…Read More
Čudotvoran napitak- liječi rak
Ovaj liječnik bolovao je od raka pluća, a “travar” iz Kine preporučio mu je čudotvorni napitak. Uzimao ga je puna tri mjeseca. Ozdravio je.
Ovaj čudotvorni napitak spriječit će rast stanica raka u vašem tijelu, ali i spr…Read More
Brze irske pogačice
Većinu sastojaka imate doma, jedino što preostaje je da napravite irske pogačice i uživate.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Sastojci:
• 450 g mekog brašna (može i neko drugo brašno)…Read More
Švicarski flammkuchen
Jednostavno jelo koje neodoljivo podsjeća na tradicionalni specijalitet susjedne Italije.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Sastojci:
• 500 g tijesta za pizzu
• 250 g slanine
• 2 mala…Read More
0 komentari :
Objavi komentar