1.Iseckati tost hleb na
kockice i prepeći ga na 20 g rastopljenog maslaca. Iseckati prašku
šunku. Mladi luk iseckati na kolutove, a paradajz na male kockice.
Crvenu papriku iseći na kockice takođe.
2. Izmešati sir sa pavlakom i žumancetom, pa dodati šunku, paradajz,
papriku, mladi luk i peršun. Iseckati beli luk i takoođe ga dodati,
zajedno sa kockicama hleba. Posoliti i pobiberiti. Od zelenih paprika
odseći kapice, očistiti ih od semenki i napuniti ih smesom od
sira
(kapice po ćelji takođe iseckati i umešati u smesu).
3. Zagrejati rernu na 190 stepeni. Poređati paprike u nauljeni pleh,
posuti parmezanom i preliti preostalim rastopljenim maslacem. Naliti
supom i peéi oko 20 minuta.
0 komentari :
Objavi komentar