Sastojci: | Količina: |
---|---|
- kriški tost hleba | 8 |
- paradajza | 2 |
- kačkavalja | 300 g. |
- putera | 30 g. |
- soli i bibera | prstohvat |
Uputstvo za pripremu:
-
Kačkavalj iseći na malo deblje listiće.
-
Paradajz iseći na tanke kolutove.
-
4 kriške hleba poređati na tanjir.
-
Staviti na svaku krišku listiće kačkavalja i kolutove paradajza, posoliti i pobiberiti po ukusu.
-
Zatim opet prekriti listom kačkavalja i preklopiti kriškom tost hleba.
-
U tiganju otopiti puter.
-
Dodati pripremljene sendviče.
-
Zapeći sa obe strane, da sendviči dobiju zlatno - žutu boju.
- Kada porumene staviti tiganj u rernu na 200°C i zapeći 10 minuta.
0 komentari :
Objavi komentar