2. studenoga 2014.

Zapečeni sendviči sa paradajzom i kačkavaljem




Sastojci: Količina:
- kriški tost hleba 8
- paradajza 2
- kačkavalja 300 g.
- putera 30 g.
- soli i bibera prstohvat

Uputstvo za pripremu:

  • Kačkavalj iseći na malo deblje listiće.
  • Paradajz iseći na tanke kolutove.
  • 4 kriške hleba poređati na tanjir.
  • Staviti na svaku krišku listiće kačkavalja i kolutove paradajza, posoliti i pobiberiti po ukusu.
  • Zatim opet prekriti listom kačkavalja i preklopiti kriškom tost hleba.
  • U tiganju otopiti puter.
  • Dodati pripremljene sendviče.
  • Zapeći sa obe strane, da sendviči dobiju zlatno - žutu boju.
  • Kada porumene staviti tiganj u rernu na 200°C i zapeći 10 minuta.

0 komentari :

Objavi komentar