Priprema
- Vrijeme pripreme:
- 30 min
- Težina:
- Jednostavno
-
Maslac otopite i dodajte mu med i
cimet. Promiješajte pa izlijte smjesu u protvan u kojemu ćete peći tost
(ja pečem u vatrostalnoj posudi veličine 32,5x22,5 cm). Razmažite tako
da prekrije cijelo dno.
-
Posebno umutite jaja s narančinim
sokom, kardamomom i prstohvatom soli. 6 kriški tosta tek malo premažite
čokoladnim namazom po želji i poklopite s preostalih 6 kriški tosta.
Svaki tost s obje strane umočite u smjesu od jaja, te poslažite u
pripremljen protvan i posipajte s malo cimeta.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200C, 20 minuta ili do lijepe zlatno-smeđe boje.
Posluživanje
Poslužite toplo, a po želji prelite s malo meda ili posipajte šećerom u prahu.
0 komentari :
Objavi komentar