7. studenoga 2014.

Ovo niste probali ? Čips od krušaka




Sastojci

  •  3-4 kruške
  •  2 dl grčkog jogurta
  •  50 gr plavog sira
  •  1 kašika meda

Priprema

Težina:
Jednostavno


  1. Iskoristite koliko krušaka želite, jedna kruška će otprilike zauzeti jedan pleh, vidite koliko plehova možete odjednom da stavite u rernu. Kruške operite, prepolovite uzduž i izvadite koštice pa onda isecite što tanje ili super seckom ili ljuštačem za povrće. Poređajte po plehu prekrivenom papirom za pečenje tako da se parčići ne dodiruju. Stavite u rernu zagrejanu na 120 stepeni na sat vremena dok ne postani blago hrskave. Kada ih izvadite i ohlade se biće još čvršće.  
  2. Viljuškom usitnite plavi sir, dodajte med, još malo ispasirajte da dobijete finu homogenu smesu pa dodajte jogurt.   Prijatno :)   Više mojih recepata možete videti OVDE.

Related Posts:

  • Coca Cola je platila milijun dolara da ovo ne saznate! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aktivisti su bijesni na Coca Colu! Coca-Cola proživljava svoje teške trenutke. Njihov najprodavaniji proizvod Cola smatra se jednim od odgovornih z… Read More
  • Omlet od krompira (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); POTREBNO JE: 4 krompira, 8 jaja, maslinovo ulje, so, biber. PRIPREMA: Oljuštite krompire, isecite ih na krugove, a potom svaki krug na četiri dela.… Read More
  • Torta japanski vjetar (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci: ♦ 8 belanaca ♦ 400 g šećera ♦ sok od 1/2 limuna Fil: ♦ 8 žumanaca ♦ 8 kašika šećera ♦ 3 kašike brašna ♦ 2,5 dl mleka ♦ 250 g maslaca ♦ 150… Read More
  • Pljeskavice iz rerne (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); POTREBNO JE: 500 g svinjskog mlevenog mesa, 1 glavica crnog luka, 2 kriške hleba, 1/2 veze peršuna, 3 jaja, 4 dl pavlake, 1/2 kašičice belog luka u… Read More
  • Punjena jagnjetina (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); POTREBNO JE: 800 g jagnjetine od buta, 50 g maslaca, 2-3 kajsije iz kompota ili sveže, 2 kašičice belog luka u prahu, so, biber. ZA PUNJENJE: 350 … Read More

0 komentari :

Objavi komentar