Sastojci
- Potrebno: 2dc vode
- 2dc mleka
- 300gršećera
- 250gr margarina ili maslaca
- 200gr integralnog keksa
- 350gr običnog keksa
- 100 gr crne čokolade
- 100gr bele čokolade
- Glazura: 100gr čokolade
- 2 kašike ulja
-
3 lista velikih oblatna
Priprema
- Težina:
-
Priprema: Mleko, vodu, šećer i margarin staviti da se otope. Skinuti sa vatre, dodati keks i dobro promešati. Masu podeliti na dva dela, u jedan staviti crnu, a u drugu belu čokoladu. Mešati dok se sve ne sjedini.
-
Ređati:
oblatna-tamni fil-oblatna-svetli fil-oblatna
Sve dobro pritisnuti sa teškim predmetom, zatim ostaviti da se ohladi. Odgore preliti sa čokoladnom glazurom.
0 komentari :
Objavi komentar