Priprema
- Vrijeme pripreme:
- 20 min
- Težina:
- Srednje zahtjevno
-
Šećer, vanilin šećer i vodu
zagrijavajte na laganoj vatri. Dodajte naribanu narančinu koricu i
kuhajte nekoliko minuta dok se šećer ne otopi. Odmaknite s vatre i
umiješajte maslac.
-
Mlijeko u prahu pomiješajte s kakaom
i električnom miješalicom i umiješajte u smjesu šećera i maslaca.
-
Čokoladnu smjesu rasporedite u
tepsiju koju ste obložili papirom za pečenje (veličina ovisno kako
želite debljinu čokolade) 25×35 cm.
-
U čokoladu možete umiješati bademe,
grožđice, lješnjake, kekse ili sl. prema vlastitoj želji.
Posluživanje
Domaću čokoladu dobro ohladite i narežite na kockice.
Savjet
Dok je čokolada još topla, kalupićima možete utisnuti željene oblike.
0 komentari :
Objavi komentar