Priprema
- Težina:
- Jednostavno
-
Slatko tuceno vrhnje stavimo na
vatru da se zagrije,nakon sto se zagrijalo u njega stavljamo 2-3 zlicice
ruma ( ili amareta ) kolicina ruma ovisna je o zelji. U to stavimo
cokoladu za kuhanje i mlijecnu cokoladu,ja sam stavila pola cokolade za
kuhanje pola cokolade milka sve to mijesamo do se cokolada ne
istopi,nakon toga skinemo s vatre i ostavimo da se hladi nekih 30 min .
Kad je cokolada mlaka u nju stavljamo izmrvljene cokoladne kuglice od
zitarica i stavimo ju u spricu i radimo oblik koji zelimo,isto to
ponavljamo samo sto u drugu smjesu stavimo mljevene petit kekse nakon toga stavimo u frizider na hladenje hladenje. Kada se ohladi odlicno je jer kad se jede hruska.
-
Ostatak cokolade sta nam je ostao
ja sam iskoritila tako sto sam ju izlila pola u male kalupice stavila
ljesnjak i opet cokoladom prelila,stavlila na hladenje.. Uglavnom vi
mozete iskoristiti kako zelite jer je to ipak igra maste i cokolade :)
Posluživanje
Hladno uz jutarnju kavicu :)
0 komentari :
Objavi komentar