-
Brasno , cimet , djumbir ,
pimento i sol prosij skupa i ostavi sa strane do upotrebe . U posudu za
kuhanje stavi bucu , mlijeko , maslac i vaniliju i pusti neka uskuha .
-
U uzavrelu smjesu sa mlijekom
dodaj brasno sa zacinima , te kuhaj uz stalno mijesanje dok se tijesto
ne pocne odvajati od stjenka posude .
-
Dobiveno tijesto prebaci u posudu
za mijesanje i dobro izmijesaj mikserom samo da se malo prohladi . U
tijesto umijesaj jaja , jedno po jedno , ali tek kada se prethodno dobro
umijesa .
-
Tijesto prebaci u slasticarsku
vrecicu sa zvjezdastim nastavkom . Ugrij ulje , pa na vrelo ulje
istiskuj tijesto i uz pomoc noza odvajaj komadice tijesta velicine po
svom nahodjenju . Przi tijesto dok ne porumeni sa svih strana oko 3-4
min. Pecene prebaci na papirnat ubrus da se ocijede i odmah uvaljaj u
secer pomijesan sa cimetom .
-
Za cokoladni umak sve satojke zagrijavaj na pari dok se cokolada ne otopi . Dobro promijesaj i serviraj sa toplim churrosima .
0 komentari :
Objavi komentar