7. studenoga 2014.

Brza bundevara




Sastojci

Broj osoba:
4 osobe
  •  2 jaja
  •  3 šoljice šećera
  •   kesica vanil šećera
  •  1,5 šoljice ulja
  •  5 šoljica brašna
  •   prašak za pecivo
  •   malo cimeta
  •  1,5 šoljice mleka
  •  500 g rendane bundeve



Priprema

Vrijeme pripreme:
40 min
Težina:
Srednje zahtjevno
  1. Žicom za mućenje ili mikserom ( najmanja brzina )
    umutite jaja sa šećerom, pa postepeno dodavajte vanilin šećer, ulje, mleko, cimet, brašno pomešano s praškom za pecivo, i rendanu bundevu.
  2. Smesu sipajte u pleh podmazan s malo ulja, i posut brašnom.
  3. Pecite dok ne porumeni.
    Ja sam pekla oko pola sata.


  4. Servirajte toplo posuto vanilin šećerom.

Posluživanje

Ja sam je jela uz kavu, uz mlijeko
a možete da je poslužite sa dve kugle sladoleda
i dobićete ukusan osvežavajući desert.
Naravno, odlična je i hladna.

Related Posts:

0 komentari :

Objavi komentar