Sastojci: | Količina: |
---|---|
- oslica | 600g |
- kukuruznog brasna | 100g |
- belog brasna | 100g |
- ulja | 300 ml |
- maslinovog ulja | 150ml |
- cena belog luka | 2 |
- veza persuna | 1 |
- mladih krompirica | 1/2 kg |
- glavica crnog luka | 1 |
- jabukovo | sirce |
- maslinovo ulje | malo |
- so,biber,persun | po ukusu |
Uputstvo za pripremu:
-
Isecite ribu na komade pa svaki uvaljajte u mesavinu kukuruznog i belog brasna Przite na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumeni Przenu ribu izvadite na papirni ubrus da se ocedi visak masnoce Svaki komad prelijte smesom od rendanog belog luka,persuna i maslinovog ulja
-
Skuvati krompir isecen na manje komade,dodati luk isecen
na rebarca,dodati sirce,malo maslinovog ulja,posoliti i pobiberiri po
ukusu.
- Na tanjitu poredjati krompi salatu a preko staviti ribu
0 komentari :
Objavi komentar