19. kolovoza 2014.

Vježbanjem do savršene stražnjice

Svaka žena želi da ima lijepo oblikovanu guzu, jer onda svaki komad odjeće na njoj stoji lijepo. Ali kako biste postigli savršenu stražnjicu nisu vam potrebne dijete i skupocjeni preparati. Žene koje imaju savršenu stražnjicu vježbaju.
seksi guza

Kako biste postigli savršenu stražnjicu potrebno je mnogo truda i strpljanja. Vježbe koje trebate redovno primjenjivati su čučnjevi, iskorak, vježbe podizanja karlice. Da biste primijenili ove vježbe ne morate da idete u teretanu. Dovoljno je da svaki put kada krenete da ustajete iz stolice da se ne oslanjate rukama, već da se podižete samo zahvaljujući mišićima nogu i guze.
Umjesto lifta koristite stepenice i to preskočite po dvije stepenice ukoliko možete. Takođe, i dnevni unos kalorija je bitan. Smanjite dnevni unos kalorija za 250 i svaki dan potrudite se da bar trideset minuta brzo hodate.
Njega je takođe bitna. Poslije svakog tuširanja odradite piling i masažu. Guzu tuširajte naizmjenično hladnom i toplom vodom, jer na taj način će vam se zategnuti tkivo, ali i popraviti se cirkulacija.
Pijte dosta vode i izbjegavajte prerađenu hranu, kao i kofein. Staržnjicu nakon svakog tuširanja namažite hidratantnom kremom.
Izvor: ljepota.ba

0 komentari :

Objavi komentar