Za desetak minuta na Mediteranu.
600 gr tjestenine po želji. Ogulite i nasjeckajte 200 gr luka i 3 česnja češnjaka i kratko ih pirjajte na kašičici maslinovog ulja. Dodajte 400 gr gambera ili kozica. Nasjeckajte 400 gr kuhanih šparoga na kolutiće i dodajte kuhanoj smjesi. Zalijte sa 2-3dl bijelog vinaa te umiješajte krem juhu od šparoga. Kad zakipi dodajte 2dl vrhnja za kuhanje i kuhajte još 5 minuta. Sve prelijte preko tjestenine, posipajte sa malo nasjeckanog bosiljka i poslužite.
![]() |
600 gr tjestenine po želji. Ogulite i nasjeckajte 200 gr luka i 3 česnja češnjaka i kratko ih pirjajte na kašičici maslinovog ulja. Dodajte 400 gr gambera ili kozica. Nasjeckajte 400 gr kuhanih šparoga na kolutiće i dodajte kuhanoj smjesi. Zalijte sa 2-3dl bijelog vinaa te umiješajte krem juhu od šparoga. Kad zakipi dodajte 2dl vrhnja za kuhanje i kuhajte još 5 minuta. Sve prelijte preko tjestenine, posipajte sa malo nasjeckanog bosiljka i poslužite.
0 komentari :
Objavi komentar