29. lipnja 2014.

tjestenina na mediteranski način

Za desetak minuta na Mediteranu.




600 gr tjestenine po želji. Ogulite i nasjeckajte 200 gr luka  i 3 česnja češnjaka i kratko ih pirjajte na kašičici maslinovog ulja. Dodajte 400 gr gambera ili kozica. Nasjeckajte 400 gr kuhanih šparoga na kolutiće i dodajte kuhanoj smjesi. Zalijte sa 2-3dl bijelog vinaa te umiješajte krem juhu od šparoga. Kad zakipi dodajte 2dl vrhnja za kuhanje i kuhajte još 5 minuta. Sve prelijte preko tjestenine, posipajte sa malo nasjeckanog bosiljka i poslužite.

Related Posts:

  • Neodoljivo kremasti kolač od vanile i malina Možda će vam se priprema ovog kolača učiniti pomalo komplikovanom, ali vjerujte nam na riječ svaki minut i svaka kap znoja utrošena u pripremu ovog kolača se i te kako isplati. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || … Read More
  • Kocke sa borovnicama gotove u sekundi Za sve one koji ne smiju jesti gluten imamo sjajan recept za neobične kocke sa borovnicama. Ukusne, slatke i poprilično lake za napraviti. Obradujte nekoga. Ove ukusne kocke sa borovnicama su pogodne za vegane, v… Read More
  • Zaher rolat  Fenomenalan rolat, a ujedno i jednostavan za pripremiti. Ako želite nešto slatko,  s tim da je lagano za pripremu, Toplo vam preporučujemo Zaher rolat   Za tijesto:4 jajet… Read More
  • Uštipci od sira s pikantnim nadjevom Lagano pripremiti, možemo reći gotovo za čas Sastojci (35 komada)Za tijesto125 ml vode, prstohvat soli25 g maslaca ili margarina75 g brašna15 g škrobnog brašna, 2-3 jaja srednje veličine1/2 čajne žlice praška z… Read More
  • Slatkiši bez pečenja:Ljetni deserti Kada su temperature visoke, a vi ste željni slatkiša predlažemo vam tri zanimljiva recepta. Nema kuhanja, pečenja, sve ćete završiti veoma brzo, a glavni majstor uz vas biće i frižider. KOLAČ SA ŠUMSKIM PLODOVIMA PO… Read More

0 komentari :

Objavi komentar