Obogatite slavsku trpezu ili iznenadite ukućane i prijatelje neodoljivim kesten kolačićima

SASTOJCI:
250 g putera
250 g šećera u prahu
500 g kesten pirea
150 g čokolade
PRIPREMA:
1. Umutite dobro puter sa šećerom u prahu, pa
dodajte kašiku po kašiku kesten-pirea. Mutite miskerom dok ne postane penasto.
2. Umućenu smesu podelite na dva dela, pa u jedan umešajte 100 g rastopljene čokolade. Razvaljajte ih i stavite jedan na drugi.
3. Po želji, smesu možete podeliti i na četiri dela, pa složiti. Formirajte rolatili ostavite tako, rastopite ostatak čokolade,
prelijte kolač, pa kada se stegneisecite na kockice.
SASTOJCI:
250 g putera
250 g šećera u prahu
500 g kesten pirea
150 g čokolade
PRIPREMA:
1. Umutite dobro puter sa šećerom u prahu, pa
dodajte kašiku po kašiku kesten-pirea. Mutite miskerom dok ne postane penasto.
2. Umućenu smesu podelite na dva dela, pa u jedan umešajte 100 g rastopljene čokolade. Razvaljajte ih i stavite jedan na drugi.
3. Po želji, smesu možete podeliti i na četiri dela, pa složiti. Formirajte rolatili ostavite tako, rastopite ostatak čokolade,
prelijte kolač, pa kada se stegneisecite na kockice.
0 komentari :
Objavi komentar