Priprema:
Šubare
1. Biskvita za šubare počinjemo tako da jaja i šećer pjenasto izmiksamo.2. Postupno dodavati žlicu po žlicu vode i brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom. 3. Tijesto izliti u tepsiju sa masnim papirom.. 4. Peći na 200 stupnjeva 25 minuta. 5. Za kremu za Šubare potrebno je brašno, gustin i šećer umutiti s malo mlijeka, te ukuhati u preostalo mlijeko. 6. Smijesu kuhati oko 10 minuta. 7. U ohlađeno dodati pjenasto izrađen margarin. 8. Čokoladni preljev za šubare radimo tako da čokoladu i margarin rastopimo na pari. 9. Pečeni i ohlađeni biskvit za Šubare okruglom modlom ili čašom izrezivati tortice i uzdužno rezati. Polovicu premazati kremom i poklopiti drugom polovicom. Vanjski rub tortice također premazati kremom i uvaljati u kokos. 10. Svaku šubaru presvući čokoladnom glazurom.
0 komentari :
Objavi komentar