Sastojci
Priprema
1.Slatku pavlaku staviti u
šerpu. Štapić vanile uzduž nožem zarezati, pa istrugati srž. Srž vanile,
štapić i šećer dodati pavlaci, pa polako zagrejati. Ostaviti na tihoj
vatri da se kuva oko 15 minuta. Želatin potopiti u malo hladne vode.
2. Šerpu skinuti sa ringle i izvaditi štapić vanile. Ocediti želatin i dodati ga u malo rashlađenu pavlaku i polako mešati. Masu rasporediti u 6 manjih posudica pokvašenih hladnom vodom. Hladiti 4 sata u frižideru.
3. Voće oprati i očistiti, pa iseckati. Ohlađenu panakotu ukrasiti iseckanim voćem i po želji listićima nane.
2. Šerpu skinuti sa ringle i izvaditi štapić vanile. Ocediti želatin i dodati ga u malo rashlađenu pavlaku i polako mešati. Masu rasporediti u 6 manjih posudica pokvašenih hladnom vodom. Hladiti 4 sata u frižideru.
3. Voće oprati i očistiti, pa iseckati. Ohlađenu panakotu ukrasiti iseckanim voćem i po želji listićima nane.
0 komentari :
Objavi komentar